Waarom kiezen voor Brandlift?

Betaalbare, professionele en moderne websites, logo's en visitekaartjes voor alle ondernemers

Professioneel en betaalbaar
Goede prijs-kwaliteitverhouding

Wij vinden het belangrijk dat niet alleen grote ondernemingen, maar ook kleine ondernemingen een goede website en huisstijl hebben om hun publiek te bereiken en te groeien. Met dit als doel hebben wij onze diensten ontwikkeld.

Webdesign

Voor webdesign hebben wij 2 diensten waar onze klanten uit kunnen kiezen: een nieuwe op maat gemaakte website of een website op basis van 1 van onze thema websites.

De prijs van een websites op maat hangt af van de wensen van de klant, de minimale prijs bedraagt 895,-.

Onze thema websites beginnen al vanaf slechts € 95,- en zijn daarom perfect voor ondernemers met een kleiner budget.

Huisstijl design

Een goede huisstijl maakt een onderneming herkenbaar en bouwt vertrouwen op. Als ondernemer is netwerken vaak een belangrijke manier om klanten te werven, een mooi logo en een goed visitekaartje helpen hierbij.

Aan de hand van jouw wensen ontwerpen wij een prachtig logo voor slechts 195,-. Hierbij sturen wij in de eerste fase 4 ontwerpen en werken wij met jouw feedback en keuze 1 uit tot een eindontwerp.

Voor slechts 115,- ontwerpen wij jouw visitekaartje. In de ontwerpfase sturen wij 2 verschillende ontwerpen, vervolgens werken wij jouw keuze uit tot een definitieve ontwerp.

Samenwerking en service
Meer dan alleen een website of huisstijl

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten tevreden zijn met het eindproduct. Wij staan open voor feedback tijdens het ontwerpen/bouwen van jouw opdracht. Samen werken we aan een geweldige website, logo of ander product.

Service

Na het opleveren van het product stopt onze service niet. Heb je gekozen voor een website van Brandlift dan verzorgen we de domeinregistratie, de hosting, het onderhoud van de website, maken we back-ups en geven ondersteuning bij CMS. Bij het ontwerpen van huisstijlelementen zoals een logo sturen wij de benodigde bestanden, heb jij later een ander bestandstype nodig voor jouw drukker dan sturen we dat graag toe.

Modern design
Webdesign en Huisstijl design van nu

Brandlift volgt alle trends op het gebied van webdesign en huisstijl design. Wat modern is veranderd heel snel, trends van een paar jaar geleden zien er al snel oud uit. Wij vinden het belangrijk dat jouw website of logo door jouw doelgroep als modern ervaren wordt. Naast een goed design is bij websites natuurlijk de gebruikerservaring ook belangrijk, wij streven ernaar dat onze websites voldoen aan de verwachtingen van de bezoekers en zij een prettige ervaring hebben met het gebruik van de website.

Testimonials
Wat onze klanten zeggen

Eri Dibbets

Eigenaar en HR Specialist, Dibbets Advies

"Het was fijn om met Maurice samen te werken. Hij dacht goed mee en gaf veel tijd en aandacht aan ons."

Stanley Duurham

Eigenaar, SUforYou

"Maurice van Brandlift is een professional die meedenkt en met creatieve oplossingen komt. Dankzij de samenwerking met Brandlift hebben we nu een top website die uitstekend converteert. De service is bovengemiddeld en tussentijdse aanpassingen worden binnen mum van tijd gerealiseerd."

Interesse?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een offerte op. Indien wij meer informatie nodig hebben om een offerte op te kunnen stellen nemen wij contact met jou op.

Een offerte is 100% gratis en vrijblijvend.

Jouw project

Bedankt, het formulier is ontvangen!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deze website gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat jij de beste ervaring hebt op onze website. Meer informatie
Begrepen