Thema website

Salon 2

Kapsalons, beautysalons, barbershops, nagel studio en meer

Vanaf €95

Over dit thema
Wat krijg je?

One page website

Salon 2 is een one page website. Dit houdt in dat de website bestaat uit 1 pagina waarin de bezoeker kan navigeren. Een one page website is zeer geschikt voor websites met weinig content, zoals kapsalons, barbershops en schoonheidssalons.

Hero header en navigatie

De website heeft een prachtige hero header met een grote foto van bijvoorbeeld de salon of een model. De navigatie is fixed en beweegt mee tijdens het scrollen, zodat de bezoeker makkelijk naar alle secties kan navigeren.

Over ons sectie en openingstijden

Hier kan een kort verhaal over de salon worden geplaatst of bij een eenmanszaak iets over de eigenaar. Ook is hier de mogelijkheid om foto's en eventueel ook video's te tonen in een prachtige media lightbox. Aan de rechterkant kan de bezoeker de openingstijden bekijken.

Personeel / eigenaar

Laat de bezoekers zien dat je met professionals werkt.

Reclame

Hier kan je de laatste acties plaatsen. Geen acties? Dan kan hier iets anders, of we laten deze sectie weg.

Prijzen en behandelingen

Een overzicht met alle prijzen en behandelingen.

Afspraak en locatie

Laat je bezoekers een afspraak maken via de contactgegevens of via een pop-up met een afspraakformulier.

Passend bij jouw huisstijl en altijd uniek!

Toepassen huisstijl

Bij het bouwen van jouw website gebruiken we de kleuren, vormen en dergelijke van de huidige huisstijl van jouw bedrijf. Heb je niet een complete huisstijl, maar wel een logo? Dan gebruiken we elementen van het logo in de website. Heb je nog geen huisstijl? Vraag ons naar de mogelijkheden in jouw offerteaanvraag. Wil je liever alleen kleuren uitkiezen? Dat kan natuurlijk ook.

Altijd uniek

Door het toepassen van jouw huisstijl wordt de website altijd anders en uniek. Ook heeft elke onderneming andere diensten, hier maken wij op maat gemaakte icoontjes voor. Zoals je ziet in onze demo voorbeelden ziet elke website ondanks dezelfde structuur er toch heel anders uit.

Afspraak maken

Voor een salon is het natuurlijk belangrijk dat bezoekers een afspraak kunnen inplannen. Via de afspraakknoppen in de navigatie header en footer krijgt de bezoeker een pop-up voor het maken van een afspraak. Wij bieden drie verschillende manieren aan, Wil je een andere manier integreren? Geef dit dan aan in de aanvraag.

Telefonisch een afspraak inplannen

De bezoeker krijgt een pop-up met openingstijden en een telefoonnumer voor het inplannen van de afspraak.

Online een afspraak inplannen Salonhub

De bezoeker krijgt een pop-up met het online afspraaksysteem salonhub. Salonhub is een compleet online systeem voor salons. Dit systeem heeft een agenda voor afspraken, een ingebouwde kassa, voorraad producten, een online afspraaksysteem en beheert klanten.
Wij integreren dit systeem op de website. Het abonnement op Salonhub vraag je zelf aan. Voor de meest recente prijzen kun je de website bezoeken.

Online een afspraak inplannen via 1Afspraak

Bij deze optie wordt de klant doorgelinkt naar de website van 1Afspraak, 1Kapper of 1BeautyAfspraak.nl. Op deze websites kun je een online profiel aanmaken voor de salon, doorgeven wanneer je beschikbaar bent en aangeven welke behandelingen bij de salon mogelijk zijn. 1Afspraak en bijbehorende websites werken met no cure no pay, dit houdt in dat je geen betaald abonnement hebt, maar per afspraak betaald. Dit kan al vanaf slechts € 0,25 per afspraak. Voor de meest recente prijzen kun je de website bezoeken.

Online een afspraak inplannen Salonized

De bezoeker krijgt een pop-up met het online afspraaksysteem Salonized. Bij Salonized kun je een abonnement kiezen met alleen het afspraaksysteem of het complete pakket met kassasysteem, klantensysteem en meer.
Wij integreren Salonized op de website, het abonnement vraag je zelf aan. Voor de meest recente prijzen kun je de website bezoeken.

Media lightbox

Een popup window waarin het originele formaat van een afbeelding of video wordt getoond na het klikken op de thumbnail. Hierin kunnen foto's worden geplaatst van de salon, van tevreden klanten en het personeel.

Tabbladen voor de prijzen

Overzichtelijke weergave van de prijzen. Zo kun je bijvoorbeeld mannen, vrouwen en kinderen onder verschillende tabbladen weergeven.

Ontbreekt er iets in het thema?
Laat ons weten wat je wilt laten toevoegen

Extra pagina's of secties

Wil je bijvoorbeeld graag een testimonia (recensie) sectie of pagina, of wil je graag bloggen? Laat het ons weten en wij maken een op maat gemaakte offerte.

Extra functies

Wil je bijvoorbeeld graag een foto slider of google maps op de website? Geef het aan bij je aanvraag.

Een thema website
Hoe werkt het?

Stap 1. Aanvraag offerte

Als eerste doe je bij ons een aanvraag voor een offerte, dit kan met onderstaand formulier of door een mail te sturen naar sales@brandlift.nl.

Toevoegingen?

Ontbreken er pagina's, secties of functies? Geef bij jouw aanvraag aan welke je wilt laten toevoegen. Aan de hand van jouw wensen stellen we de offerte op.

offerte al vanaf €95!

2. Stuur jouw teksten, afbeeldingen en huisstijl toe

Wij doen er alles aan om jouw thema website zo uniek mogelijk te maken. Dit doen wij door jouw huisstijl te gebruiken tijdens het bouwen van de website.

Tekst

Voor alle secties kun jij ons de benodigde teksten toesturen. Voordat de website online gaat kun jij alles nogmaals rustig doorlezen en eventuele aanpassingen toesturen.

Media

Foto's en video's voor de headers en andere secties kun je ons mailen via We-transfer. Wij plaatsen het op de website.

Huisstijl

Stuur ons jouw logo, visitekaartje of andere elementen van jouw huisstijl toe. Wij zullen de kleuren, het lettertype en eventuele patronen gebruiken tijdens de bouw van de website. Heb je nog geen huisstijl, maar wil je wel graag een huisstijl? Geef het aan in de offerte aanvraag. Heb je geen huisstijl nodig? Geef dan de voorkeurskleuren aan ons door.

Stap 3. Wij bouwen jouw website

Met de ontvangen input bouwen wij de website. Wij sturen updates en jij kunt feedback geven. Nadat wij alle benodigde tekst hebben ontvangen kan de website binnen een week klaar zijn!

Controle

Zodra de website af is controleren wij de website op fouten en controleren wij alle functies. Ook kun je nog feedback geven voordat de website online gaat.

4. Oplevering website en service

Domein

Heb je al een website? Wij verhuizen het domein en de hosting. Indien je nog geen website hebt, registreren wij de domeinnaam voor jou.

Hosting

Onze thema websites hosten wij via Siteground in ons Go-Geek pakket. Je krijgt een razendsnelle website met een SSL certificaat.
Heb je ervoor gekozen om een blog toe te voegen aan een thema website en wil je zelf blogs kunnen plaatsen en content aanpassen? Dan kun je kiezen voor hosting via het CMS systeem van Webflow. Via dit systeem kun je makkelijk blogs plaatsen en aanpassen. Daarnaast kun je ook zelf andere content aanpassen.

Service

Zodra de website online is krijg je zolang het abonnement loopt service voor het onderhouden van de website. Voor aanpassingen van tekst, foto's en andere media kun je ons mailen, wij passen de wijzigingen binnen maximaal 48 uur aan.

Prijzen:

Domein, Hosting Siteground en Service

10
per maand

Domein, CMS Hosting Webflow en Service

22,50
per maand

Interesse?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een offerte op. Indien wij meer informatie nodig hebben om een offerte op te kunnen stellen nemen wij contact met jou op.

Een offerte is 100% gratis en vrijblijvend.

Jouw thema website

Bedankt, het formulier is ontvangen!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form.