Thema website

Dienst 3

Een moderne website geschikt voor verschillende bedrijven zoals: B2B, B2C, Coaching en meer.

Vanaf €95

Over dit thema
Wat krijg je?

Homepagina

Keuze uit 4 verschillende homepagina's. Vind je elementen uit verschillende homepagina's mooi? Combineren is mogelijk!

Bekijk: homepagina 1, homepagina 2, homepagina 3, homepagina 4.

Elementen die in de homepagina's voorkomen: Header, Diensten, Recensies, Tekstblokken, Afbeeldingen en Video's, Opsommingen, Formulieren.

Overige pagina's

Dienst pagina's

De dienst pagina's hebben een prachtige header en ruimte voor tekst, afbeeldingen, opsommingen en meer. Daarnaast is er een handige navigatie naar andere diensten.

Voorbeeld dienstpagina

Over ons pagina

Op deze pagina is er de mogelijkheid om de kernwaarden, de usp's of andere tekst te plaatsen. Ook is er een sectie voor het team. Voor de over ons pagina is er de keuze uit 2 verschillende stijlen.

Over ons 1, Over ons 2

Contactpagina

Hier worden de contactgegevens geplaatst, met of zonder Google Maps en een contactformulier. Keuze uit 2 verschillende Contactpagina's.

Contact 1, Contact 2

Team member pagina

Wil je graag de websitebezoeker kennis laten maken met het personeel van jouw bedrijf? Op deze pagina kan je een verhaal over jouw personeelsleden kwijt en de contactgegevens.

Personeel pagina

Prijzen pagina

Indien je graag prijzen wil tonen op de website kan je dit overzichtelijk doen in prijsblokken. Wil je liever tekst op de pagina? Dan passen wij dit aan.

Prijzen 1, Prijzen 2

Passend bij jouw huisstijl en altijd uniek!

Toepassen huisstijl

Bij het bouwen van jouw website gebruiken we de kleuren, vormen en dergelijke van de huidige huisstijl van jouw bedrijf. Heb je niet een complete huisstijl, maar wel een logo? Dan gebruiken we elementen van het logo in de website. Heb je nog geen huisstijl? Vraag ons naar de mogelijkheden in jouw offerteaanvraag. Wil je liever alleen kleuren uitkiezen? Dat kan natuurlijk ook.

Altijd uniek

Door het toepassen van jouw huisstijl wordt de website altijd anders en uniek. Ook heeft elke onderneming andere diensten, hier maken wij op maat gemaakte icoontjes voor. Zoals je ziet in onze demo voorbeelden ziet elke website ondanks dezelfde structuur er toch heel anders uit.

Functies

Contactformulier

Als ondernemer wil je natuurlijk graag dat potentiële klanten contact met jouw bedrijf opnemen. Op de website staat een duidelijk contactformulier die na het invullen naar jouw inbox wordt gestuurd.

Ontbreekt er iets in het thema?
Laat ons weten wat je wilt laten toevoegen

Extra pagina's of secties

Wil je bijvoorbeeld graag een testimonia (recensie) sectie of pagina, of wil je graag bloggen? Laat het ons weten en wij maken een op maat gemaakte offerte.

Extra functies

Wil je bijvoorbeeld graag een foto slider of google maps op de website? Geef het aan bij je aanvraag.

Een thema website
Hoe werkt het?

Stap 1. Aanvraag offerte

Als eerste doe je bij ons een aanvraag voor een offerte, dit kan met onderstaand formulier of door een mail te sturen naar sales@brandlift.nl.

Toevoegingen?

Ontbreken er pagina's, secties of functies? Geef bij jouw aanvraag aan welke je wilt laten toevoegen. Aan de hand van jouw wensen stellen we de offerte op.

offerte al vanaf €95!

2. Stuur jouw teksten, afbeeldingen en huisstijl toe

Wij doen er alles aan om jouw thema website zo uniek mogelijk te maken. Dit doen wij door jouw huisstijl te gebruiken tijdens het bouwen van de website.

Tekst

Voor alle secties kun jij ons de benodigde teksten toesturen. Voordat de website online gaat kun jij alles nogmaals rustig doorlezen en eventuele aanpassingen toesturen.

Media

Foto's en video's voor de headers en andere secties kun je ons mailen via We-transfer. Wij plaatsen het op de website.

Huisstijl

Stuur ons jouw logo, visitekaartje of andere elementen van jouw huisstijl toe. Wij zullen de kleuren, het lettertype en eventuele patronen gebruiken tijdens de bouw van de website. Heb je nog geen huisstijl, maar wil je wel graag een huisstijl? Geef het aan in de offerte aanvraag. Heb je geen huisstijl nodig? Geef dan de voorkeurskleuren aan ons door.

Stap 3. Wij bouwen jouw website

Met de ontvangen input bouwen wij de website. Wij sturen updates en jij kunt feedback geven. Nadat wij alle benodigde tekst hebben ontvangen kan de website binnen een week klaar zijn!

Controle

Zodra de website af is controleren wij de website op fouten en controleren wij alle functies. Ook kun je nog feedback geven voordat de website online gaat.

4. Oplevering website en service

Domein

Heb je al een website? Wij verhuizen het domein en de hosting. Indien je nog geen website hebt, registreren wij de domeinnaam voor jou.

Hosting

Onze thema websites hosten wij via Siteground in ons Go-Geek pakket. Je krijgt een razendsnelle website met een SSL certificaat.
Heb je ervoor gekozen om een blog toe te voegen aan een thema website en wil je zelf blogs kunnen plaatsen en content aanpassen? Dan kun je kiezen voor hosting via het CMS systeem van Webflow. Via dit systeem kun je makkelijk blogs plaatsen en aanpassen. Daarnaast kun je ook zelf andere content aanpassen.

Service

Zodra de website online is krijg je zolang het abonnement loopt service voor het onderhouden van de website. Voor aanpassingen van tekst, foto's en andere media kun je ons mailen, wij passen de wijzigingen binnen maximaal 48 uur aan.

Prijzen:

Domein, Hosting Siteground en Service

10
per maand

Domein, CMS Hosting Webflow en Service

22,50
per maand

Interesse?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een offerte op. Indien wij meer informatie nodig hebben om een offerte op te kunnen stellen nemen wij contact met jou op.

Een offerte is 100% gratis en vrijblijvend.

Jouw thema website

Bedankt, het formulier is ontvangen!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form.