Huisstijl design

Logo ontwerp

Vanaf slechts € 195,- en in slechts 4 stappen jouw eigen unieke logo laten maken.

Onze aanpak
Jouw wensen jouw logo

Onze missie is om jouw bedrijf er zo professioneel mogelijk uit te laten zien. Bij het ontwerpen van een logo houden we rekening met de wensen, de branche en de doelgroep.

1. Jouw wensen. Welk type logo? Welke elementen? Welke kleuren?

2. Ontwerpfase. Aan de hand van de ontvangen input ontwerpen we 4 verschillende logo's.

3. Definitief ontwerp. In deze fase werken wij het gekozen logo verder uit.

4. Oplevering logo. Wij sturen alle benodigde bestanden voor print- en web gebruik.

1. Jouw wensen
Geef in de aanvraag aan wat voor logo je wilt hebben

Tijdens de aanvraag geef je aan wat voor type logo je wilt hebben, welke elementen je terug wilt zien en eventueel andere voorkeuren.

Kleur

Het kiezen van een kleur voor jouw logo is erg belangrijk. Wij kunnen hierbij adviseren, of je kunt de keuze geheel aan ons overlaten. Daarnaast kan je natuurlijk aangeven of je wilt dat het logo bestaat uit 1 of meerdere kleuren. Een kleur kan bepaalde emoties opwekken en kan daarnaast zorgen voor herkenning van het merk. Wil je meer weten of de kracht van kleuren in logo's?

Type logo

Bij het ontwerpen van een logo zijn er 3 hoofdtypes te onderscheiden die vervolgens een aantal subcategorieën hebben. Wij onderscheiden de volgende type logo's: wordmark, symbool en gecombineerd logo. Wil je meer informatie over logo types lees dan onze blog over logo's:

De drie verschillende soorten logo's

en logo is een grafische uiting van een bedrijf of merk en geeft een impressie waar het voor staat en ...

Lees verder

2. Ontwerp fase: 4 verschillende ontwerpen
Zodat je altijd een keus hebt

In deze fase starten wij met ontwerpen, hierbij houden we rekening met jouw wensen de, branche en de doelgroep.

4 verschillende ontwerpen

Als eerst doen wij een kort onderzoek naar de markt waarin jouw onderneming zich bevindt, zoeken we naar symbolen die passen bij de onderneming, maken we schetsen en ontwerpen wij minstens 4 verschillende logo's die wij vervolgens toesturen voor feedback.

Feedback

Op de 4 of meer ontwerp ideeën kun je feedback geven, aan de hand van deze feedback passen wij de ontwerpen aan.

Keuze maken logo

Van de aangepaste ontwerpen kies je een logo uit voor de laatste ontwerp ronde, het gekozen logo werken wij uit tot een definitief ontwerp.

3. Definitief ontwerp
Uw gekozen logo

In deze fase doen wij de laatste aanpassingen, zetten wij de puntjes op de i en maken wij jouw logo geschikt voor verschillende achtergronden en formaten.

Afronden ontwerp

Van het gekozen logo maken we een definitieve versie. Verder doen we de laatste aanpassingen zoals kleur, verhoudingen, eventuele schaduwen et cetera.

Formaten en achtergronden

Jouw logo zal op verschillende kleuren achtergrond gebruikt worden, ook zal jouw logo niet altijd dezelfde ruimte krijgen in een ontwerp van een advertentie, website of andere communicatie uitingen. Om deze reden maken we jouw logo in verschillende kleuren en formaten. Ook maken wij een favicon en webclip voor webgebruik

4. Oplevering logo
Alle benodigde bestanden

Jij wordt 100% eigenaar van jouw nieuwe logo en ontvangt alle benodigde bestanden voor web en druk gebruik.

100% eigenaar van het ontwerp

Het ontwerp wordt jouw eigendom, dit houdt in dat we alle bestanden inclusief bronbestanden (Adobe Illustrator) toesturen. Je mag het geheel aanpassen indien gewenst.

Logo bestanden

Wij sturen het originele Adobe Illustrator bestand van het logo, daarnaast ontvang je van ons de benodigde bestanden voor zowel web als druk gebruik. Wij sturen standaard voor web SVG en PNG bestanden en voor druk TIFF en PNG bestanden.

Mocht je andere bestanden nodig hebben dan kan je het Adobe Illustrator bestand openen en het opslaan in het gewenste formaat, of het bestand bij ons opvragen.

Interesse?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een offerte op. Indien wij meer informatie nodig hebben om een offerte op te kunnen stellen nemen wij contact met jou op.

Een offerte is 100% gratis en vrijblijvend.

Bedankt, het formulier is ontvangen!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deze website gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat jij de beste ervaring hebt op onze website. Meer informatie
Begrepen