Afspraak salonhub

Salonhub is meer dan alleen een afsprakensysteem; agenda, kassa, urenregistratie, rapportages en meer

Wat is het?
Media lightbox popup

Een media lightbox is een popup window waarin het originele formaat van een afbeelding of video wordt getoond na het klikken op de thumbnail. Vaak wordt een media lightbox gebruikt om een gallerij van afbeeldingen en video's te tonen. De gebruiker kan makkelijk door de galerij navigeren en zo alle media bekijken. Voor het openen van een lightbox wordt vaak een thumbnail gebruikt, dit is een verkleinde versie van de originele foto of placeholder van de video. In plaats van een thumbnail kan ook gewoon een tekstlink gebruikt worden voor het openen van de media lightbox popup.

Voorbeelden
Media lightbox design

Voorbeeld 1: Wide display media lightbox met afbeeldingen en video

Voorbeeld 2: 1 foto klik naar media lightbox gallerij met telling

Voorbeeld 3: tekst klik naar media lightbox gallerij met telling

Bekijk afbeeldingen

Wat is het?
Salonhub online afspraken en meer

Salonhub is een compleet online systeem voor salons. De belangrijkste integratie voor jouw website is het inline afspraak systeem. Wij integreren Salonhub op de website zodat jouw klanten hun eigen afspraak kunnen inplannen. Naast de online afspraken heeft Salonhub de volgende functies:
Agenda:
Inplannen afspraken klanten en beheer roosters voor medewerkers.
Voorraad:
Productdatabase die bijhoudt hoeveel welke producten je hebt.
CAO:
Houd de uren van medewerkers bij.
Klanten:
Beheer klantgegevens, recepten en stuur afspraakbevestigingen en herinneringen.
Kassa:
Reken snel en makkelijk af via de kassa met pinkoppeling.

Bekijk alle functies

Prijzen

Bij Salonhub betaal je per salon een vast bedrag per maand ongeacht het aantal medewerkers, computers en afspraken.
Prijs abonnement: €49 per maand

Voorbeelden
Salonhub afspraaksysteem

Op de website van salonhub staat een werkende demo van het afspraken systeem. Klik op maak een afspraak om de demo te openen.

Wat is het?
1Afspraak.nl

Jouw klanten kunnen 24 uur per dag 7 dagen per week een afspraak boeken. Onder 1Afspraak valt ook 1Kapper.nl en 1BeautyAfspraak.nl. 1Afspraak werkt met een boekingssysteem op hun eigen website. Jouw bezoekers worden dus via een afspraakknop doorgelinkt naar de 1Afspraak website, daar kan jouw bezoeker zijn afspraak inplannen.

1Afspraak is geschikt voor kapsalon, beautysalon, nagelstudio, pedicure, massagesalon, zonnestudio, psycholoog en meer.

Wat zijn de kosten?

1Afspraak heeft een 'No cure no pay' prijs. Zolang er geen afspraken worden gemaakt kost het dus niks. Betalingen gaan via een punten tegoed. Er is een puntenbundel van 250 punten t.w.v. € 112,50 (1 punt is € 0,45), zodra er een online afspraak wordt gemaakt, wordt er automatisch 1 punt van uw tegoed afgeschreven. Er is ook een bundel van 5.000 punten, dit komt neer op € 0,25 per online gemaakte afspraak.

Voorbeelden
1Afspraak afspraaksysteem

Op de website van 1 Afspraak kan je bij elke salon het afspraaksysteem bekijken. Let op! geen afspraak maken dit zijn echte salons.

Wat is het?
Salonized

Altijd en overal inzicht in jouw agenda en administratie en met de automatische afspraakherinneringen komen klanten vaker opdagen. Bespaar zo direct op onnodige kosten en houd waardevolle tijd over. Bij Salonized kan je de keuze maken tussen alleen het afsprakensysteem of het alles in 1 pakket met; afspraken, afrekenen, klanten, marketing en manager.

Wat zijn de kosten?

Het afsprakensysteem is vanaf €15 per maand en het alles in 1 pakket is vanaf €29 per maand. De prijzen hangen af van het aantal medewerkers. Op de website van Salonized staat het complete prijsoverzicht.

Voorbeelden
Salonized afspraaksysteem

In onderstaand filmpje wordt aangetoond hoe het afsprakensysteem voor de bezoeker werkt.

Wat is het?
Planyo online booking system


Planyo is een online reserveringssysteem die gebruikt kan worden voor bijna elk type bedrijf met reserveringen voor dagen, nachten, uren, minuten en evenementen. Het kan gebruikt worden voor vakantiehuizen, auto verhuur, hotels, duikscholen, doctor afspraken, tennisbaan verhuur en nog veel meer! In jouw Planyo dashboard kun je makkelijk boekingen en betalingen bekijken, zelf boekingen en beschikbaarheid doorgeven.

Wat zijn de kosten?

Bij Planyo kan er gekozen worden tussen 3 pakketten: Planyo Free, Planyo Pro-Comm en Planyo Pro.
Planyo Free:
Dit pakket is altijd gratis, boekingen kosten 1 euro voor de bezoeker van jouw website. De support in dit pakket vanuit Planyo is beperkt, ook kun je maximaal 10 resources (bv woningen of auto's) toevoegen.
Planyo Pro-Comm:
Dit pakket is de eerste 30 dagen gratis, vervolgens betaal je een commissie van 1% tot 1.5% per reservering via jouw website. Reserveringen die door jouzelf via de dashboard zijn gemaakt zijn gratis.
Planyo Pro:
Ook dit pakket is de eerste 30 dagen gratis, vervolgens betaal je een bedrag per resource per maand. Hoe meer resources jouw onderneming heeft hoe lager het bedrag per resource. Zie prijzen

Bekijk de volledige prijzenlijst hier

Voorbeelden
Planyo boekingssysteem

Voor het bedrijf EasyRent Suriname hebben wij op de website het Planyo boekingssysteem geïmplementeerd. Bezoekers kunnen op de website huurwoningen zoeken op datum en filteren op aantal gasten, airco, zwembad en meer, ook kan de woning worden geboekt en een aanbetaling worden gedaan. De bezoeker ontvang automatisch bevestigingen en herinneringen.

Voor meer demo's van het boekingssysteem bezoek de website van Planyo.

Wat is het?
Sliders, slideshows, carrousels


Een slider is een plek op je pagina die wisselt van content. Dit wisselen kan automatisch na een bepaalde tijd of als klikactie op een volgende of vorige knop of bullit. Sliders zijn er in oneindig veel vormen en maten, een slider kan het volledige scherm bedekken of heel klein zijn, een slider kan slechts de actieve slide laten zien, de actieve en de volgende of een reeks van slides tonen. Slides kunnen heel handig zijn om een website pagina compact te houden, een lange reeks content kan op deze manier op 1 plek door de bezoeker bekeken worden (denk bijvoorbeeld aan Netflix die per categorie een rij films toont. De slider toont de eerste 6 films de gebruiker kan door alle andere films van die categorie sliden.) Toch is niet iedereen altijd even enthousiast over sliders, automatische sliders kunnen als irritant worden ervaren en niet iedereen gaat door je sliders heen sliden waardoor niet alle content bekeken wordt. Het is dus belangrijk sliders op een goede manier te gebruiken.

Voorbeelden
Sliders op de juiste manier

Op de websites van klanten, maar ook op onze website gebruiken wij sliders. Hieronder een aantal voorbeelden.

Voorbeeld: Portfolio slider van Brandlift.

Wat is het?
Webflow CMS

Wij bieden onze klanten 2 abonnementen; een servicepakket zonder CMS hosting en een servicepakket met CMS hosting. CMS staat voor Content Management System. Dit houdt in dat de website eigenaar zelf content kan aanpassen en plaatsen binnen de door ons gemaakte website structuren; dit kan zijn het aanpassen van tekst en afbeeldingen op bijvoorbeeld de homepagina, het plaatsen van een nieuw blog, of het toevoegen van een nieuwe dienst. Wij gebruiken hiervoor Webflow, dit is net als Wordtpess een CMS systeem, maar dan naar onze mening veel beter! Webflow is voor de website eigenaar erg gebruiksvriendelijk!

Voorbeelden
Onze CMS websites

Wat is het?
Social share buttons

Social share buttons geven jouw bezoekers de mogelijkheid een website, blog of product te delen op social media. Dit kan zijn op Facebook, Twitter, Pinterest, Linkedin en meer. Doordat jouw bezoekers jouw content delen, is de kans aanwezig dat dit nieuwe bezoekers aantrekt. Social media buttons zijn dus een geweldige gratis marketing tool.

Voorbeelden
Social media buttons

Interesse?
Vraag vrijblijvend een offerte aan

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een offerte op. Indien wij meer informatie nodig hebben om een offerte op te kunnen stellen nemen wij contact op.

Een offerte is 100% gratis en vrijblijvend.

Uw project

Bedankt, het formulier is ontvangen!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form.
Deze website gebruikt cookies om er zeker van te zijn dat jij de beste ervaring hebt op onze website. Meer informatie
Begrepen