Brandlift voor Salon

Je hebt een prachtige kapsalon, barbershop of beautysalon, daar hoort natuurlijk ook een goede website en huisstijl bij!

Webdesign
Websites voor Salons

Afhankelijk van jouw wensen kan jij bij ons kiezen uit een website gebaseerd op de door Brandlift ontworpen thema websites of een geheel nieuw ontworpen website op maat.

Thema websites

Hoe werkt het?

1. Kies een thema. Geef aan wat je eventueel wilt laten toevoegen aan de website, zoals extra pagina's, secties of functies.

2. Tekst, media en huisstijl. Stuur ons wat jij op de website wilt hebben.

3. Website bouwen. Met jouw toegestuurde input bouwen wij de website.

4. Oplevering website en service. Wij regelen het domein, de hosting en zorgen voor het onderhoud van de website.

Website op maat

Een geheel nieuw ontworpen website op basis van jouw wensen. Voordat de nieuwe website gebouwd wordt maken wij een interactieve tekening in Adbobe Experience Design. Aan de hand van jouw feedback passen wij het ontwerp aan, zodat het geheel voldoet aan jouw wensen.

meer informatie website op maat

Huisstijl
Logo's en visitekaartjes voor Kapsalons

Een goede huisstijl maakt een onderneming herkenbaar en bouwt vertrouwen op. Aan de hand van jouw wensen, de branche en de doelgroep ontwerpen wij unieke logo's en visitekaartjes.

Logo's

Aan de hand van de doorgegeven wensen ontwerpen wij minstens 4 verschillende logo's, jouw keuze werken wij uit tot het uiteindelijke logo. Je wordt 100% eigenaar van het ontwerp en ontvangt alle benodigde bestanden.

meer informatie Logo's

Visitekaartjes

Wil je veel netwerken? Dan heb je een visitekaartje nodig. Een goed visitekaartje dat past bij jouw onderneming vergroot de kans op een goede eerste indruk en de kans dat een potentiële klant contact opneemt.

meer informatie visitekaartjes

Interesse?
Stuur mij vrijblijvend een offerte

Aan de hand van jouw wensen stellen wij een offerte op. Indien wij meer informatie nodig hebben om een offerte op te kunnen stellen nemen wij contact met jou op.

Een offerte is 100% gratis en vrijblijvend.

Jouw project

Minimaal budget is €895,-
Bedankt, het formulier is ontvangen!

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.

Oops! Something went wrong while submitting the form.